Android en Wear

Zodra ik een mobieltje in mijn hand heb gaat het kriebelen. Dan denk ik wel eens “kan ik dit apparaat nog handiger maken of er iets aan toevoegen”. Een fragment uit mijn activiteiten.

Schatgravers

De uitdaging was een spel dat ik met vrienden rond een tafel had gespeeld te digitaliseren. Al doende heb ik Schatgravers geprogrammeerd en van illustraties voorzien. De basis was een bestaand spel maar ik heb er een eigen draai aan gegeven.

RunWatcher

Regelmatig loop ik de 10 km. Bij een wedstrijd zou ik tijdens het lopen graag direct kunnen zien wat mijn eindtijd gaat worden. Ik zag dat niet terug in de gratis apps die ik had geïnstalleerd dus besloot ik het zelf maar te maken. Voor Android en Wear OS.

Voor een project van een klant  heb ik naast software voor camera devices, server en video carrousel ook een video player app gemaakt op basis van Kotlin Mulitplatform Mobile. Een demo als mogelijk inzetbaar alternatief voor een al bestaande React Native app.