Solid Data

Eén dopje van de tafelpoot is versleten en je kan hem nergens meer krijgen. Een grip van uw keukenschaar is stuk maar het zou jammer zijn die prima schaar alleen daarom weg te gooien. Er is een lipje van uw fietsbel afgebroken. Met 3D technologie maak ik spullen op maat.
Doe eens origineel en plaats een 3D bedrijfslogo in uw auto. Of zoekt u een gadget op maat voor uzelf of b.v. als cadeau voor een ander. Ook daar kan ik ik bij WamTec u van dienst zijn.

Productiemiddelen terug naar uw buurt. Niet alles geautomatiseerd weggestopt achter steeds slimmer wordende software, waarbij u niemand meer ziet. Nee juist door een afspraak te maken bij een kop koffie komen wij door overleg tot een oplossing op maat.

Als je je kan voorstellen dat het linksom werkt, dan werkt het rechtsom ook. Een maakbare wereld!

  • Solid 3D

    Van 3D Data naar Solid. Jawel met Sketchup en Ultimaker naar een maakbare wereld. Met hieronder een smartphone houder voor een fiets. Lees verder

  • PCB

    PCB Soms is er een elektroniche schakeling nodig om iets te laten werken. Ook dat kan maakwerk zijn. Dan wordt er een printed circuit board (PCB) ontworpen voor een nette opstelling. Hieronder een PCB IO printje voor een Banana Pi … Lees verder